werk, inkomen, zorg

Welkom bij
wiz-arts

Onze Diensten


Bij Wiz-arts B.V. gaat het om de 'Professionals in de Mensen'. Een echte professional heeft alles waar de klant behoefte aan heeft: Kennis van het vakgebied, een goede werkhouding en hij weet welke omgangsvormen verwacht worden. Als het gaat om Werk, Inkomen en Zorg doen gemeenten een beroep op ons. Niet zonder reden. Wij weten waarover we het hebben en dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we elk vraagstuk binnen Werk, Inkomen en Zorg oplossen.

Oprechte aandacht voor ons personeel is voor ons de belangrijkste kernwaarde. Door oprechte aandacht te schenken aan personeel, zijn we beter in staat om de wensen van onze medewerkers te koppelen aan opdrachten en opdrachtgevers.

Of het nu gaat om management en/of leidinggeven, uitvoering (klantmanagers werk & inkomen, uitkeringsadministratie, applicatiebeheer etc) of scholing. Wij verbinden onze professionals met interessante opdrachtgevers. Dit kan zowel in de vorm van detachering en advisering als outsourcing.

Actieve bemiddeling ZZP'ers


ZZP-ers vormen een steeds belangrijkere groep binnen het arbeidsproces. Voor hen is het belangrijk dat zij een partner hebben die actief met hen meekijkt naar nieuwe opdrachten en tijdens opdrachten actief aandacht aan hen geeft. Een organisatie die ogen en oren in de markt heeft. Wiz-arts onderscheidt zich van andere organisaties door een actieve bemiddeling van ZZP-ers. Dit betekent dat wij veelal op voorhand overleggen met de ZZP-er welk type opdracht gewenst is, waar hun specifieke expertisegebied ligt en naar welk type opdracht hij of zij zoekt.

Applicatiebeheer


Wiz-arts werkt met senior applicatiebeheerders, die hun sporen in het vakgebied ruimschoots hebben verdiend. Behalve ervaring binnen het vakgebied applicatiebeheer, beschikken onze medewerkers over goede communicatieve vaardigheden. Zij kunnen als geen ander de vraag van de klant vertalen naar de inrichting of werkwijze van een applicatie. Ze zijn in staat de werking van de diverse applicaties zodanig uit te leggen aan management en eindgebruikers zodat u weet wat u kiest en waarom u een keuze maakt. Naast onze eigen applicatiebeheerders hebben wij een groot netwerk van freelance applicatiebeheerders. Op deze wijze zijn wij in staat om flexibel op iedere vraag te anticiperen. Wiz-arts levert senior applicatiebeheerders Werk, Inkomen en Zorg. Meer over Applicatiebeheer

headerKlantmanagement, Uitkeringsadministratie & Kwaliteit


Onze medewerkers beschikken naast een afgeronde HBO opleiding over ruime kennis en ervaring binnen het vakgebied. Doordat ze bij meerdere opdrachtgevers gewerkt hebben en communicatief vaardig zijn, vormen ze een aanwinst voor elk team. Na een korte inwerkperiode mag van hen verwacht worden dat ze zelfstandig werken en kwaliteit leveren.
headerCoaching & Opleiding


Binnen Wiz-arts bestaat ook de mogelijkheid om uw team of individuele medewerkers op te leiden of te coachen. Dit kan inhoudelijk zijn op applicatiebeheer, maar ook op andere aspecten. Waar liggen de kwaliteiten binnen je eigen organisatie en hoe zet je deze op de juiste manier in. Daarnaast is het belangrijk om de processen binnen de organisatie zoveel mogelijk aan te passen op een praktische uitvoering.  
header