werk - inkomen - zorg - applicatiebeheer - re-integratie - tijdelijk personeel - scholing

Over ons


Wiz-arts B.V. is een kwaliteitsbureau werkzaam binnen het sociaal domein. Door een intensief contact met onze opdrachtgevers zijn wij in staat voor elke vraag een passend aanbod te bieden. Aandacht voor ons personeel en hun ontwikkeling is voor ons erg belangrijk. Wanneer ons personeel het naar hun zin heeft en gemotiveerd is, zijn zij in staat om topprestaties bij opdrachtgevers te leveren.

Naast klantmanagers, medewerkers uitkeringsadministratie en kwaliteitsmedewerkers bieden wij ook coaching en opleiding aan uw teams of aan individuele medewerkers.


Ons team

Diensten


Bij Wiz-arts B.V. gaat het om de 'Professionals in de Mensen'. Een echte professional heeft alles waar de klant behoefte aan heeft: Kennis van het vakgebied, een goede werkhouding en hij weet welke omgangsvormen verwacht worden. Als het gaat om Werk, Inkomen en Zorg doen gemeenten een beroep op ons. Niet zonder reden. Wij weten waarover we het hebben en dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we elk vraagstuk binnen Werk, Inkomen en Zorg oplossen.

Applicatiebeheer


Advies, uitvoering & opleiding

Lees Meer
Klantmanagement, Uitkeringsadministratie & Kwaliteit

Een kwaliteitsimpuls voor de uitvoering

Lees Meer
Coaching


Coaching & opleiding voor teams of individuele medewerkers

Lees Meer
Lees Meer

Specialisme Applicatiebeheer (pakketten Centric, PinkRoccade & Wmo-Ned)


Uniek is onze specialisatie in applicatiebeheer. Als een van de weinige bureaus in Nederland zijn wij in staat om onze opdrachtgevers te adviseren en te ondersteunen bij het inrichten en onderhouden van hun applicaties. Wanneer uw applicatie slim is ingericht, bespaart u veel tijd in de uitvoering. U bent bij ons aan het juiste adres wanneer u advies en ondersteuning wenst. Onze adviseurs zijn in staat om u in begrijpelijke taal bij te staan bij uw vraagstukken.

Werken bij Wiz-arts


Oprechte aandacht voor ons personeel is voor ons de belangrijkste kernwaarde. Door oprechte aandacht te schenken aan personeel, zijn we beter in staat om de wensen van onze medewerkers te koppelen aan opdrachten en opdrachtgevers. Daarnaast vinden we het belangrijk om met onze medewerkers te kijken op welke manier wij hun kunnen helpen in hun ontwikkeling.

Wij zijn op zoek naar betrokken professionals. Voel je een (eigen) verantwoordelijkheid om in je vakgebied voorop te lopen en ben je bereid hierin te investeren? Dan wil Wiz-arts ook in jou investeren. Wij faciliteren en begeleiden onze professionals, denken mee in de mogelijkheden en kansen en bieden ondersteuning.

Bekijk onze vacatures